NASLOVNICAUDRUGE

Predsjednik ZUiČ HVIDR-a VPŽ Mato Bubaš uputio riječi podrške dr. Elviri Koić

Predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš, u ime svih članova županijske HVIDR-e, uputio je riječi podrške psihijatrici prim.mr.sc. Elviri Koić sa željom za brzim i uspješnim oporavkom.

– Županijska HVIDR-a osuđuje jučerašnji napad na psihijatricu Koić koja je mnogo napravila za naše članove i za cijelu braniteljsku populaciju na području naše županije, i ovaj čin je pogodio sve nas hrvatske branitelje, a pogotovo one koje je osobno liječila. Županijska HVIDR-a organizirala je puno tribina koje je dr. Koić vodila, nikada nije odbila naše pozive. Provodili smo s njom i dosta humanitarnih akcija za dobrobit hrvatskih branitelja i njihovih obitelji. Našoj doktorici Elviri Koić u ime svih članova županijske HVIDR-e želim brz i uspješan oporavak – rekao je Mato Bubaš.
 
Podsjetimo, jučer (28. siječnja) oko 17 sati pacijentica (37) nožem je nasrnula i izbola poznatu psihijatricu prim.mr.sc. Elviru Koić u njenoj privatnoj ordinaciji u Virovitici. Ozlijeđena psihijatrica je izvan životne opasnosti i pomoć joj se pruža u OB Virovitica dok je napadačica uhićena i nad njom se provodi istraga. 

(nm/adf; Foto: Mihaela Feldi/Arhiva Radio Slatine)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button