DOGAĐANJANASLOVNICA

Predsjednik MO Markovo upoznao čelnike Grada Slatine s planiranim aktivnostima

Zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić u nazočnosti pročelnika Stručne službe Krunoslava Šaraboka i privremenog pročelnika Upravnog odjela za razvoj Marina Kokorića održao je još jedan u nizu radnih sastanaka s predstavnicima mjesnih odbora.

Ovoga puta s aktivnostima Mjesnog odbora Markovo upoznao ih je predsjednik istoga Zdravko Gardilo koji je prije svega prenio zanimanje mještana ovog mjesnog odbora za sanaciju cesta oštećenih radovima na aglomeraciji.

Kao odgovor na ovaj upit Nikolić je podsjetio da novi izvođač radova na slatinskoj aglomeraciji tvrtka Brana iz Virovitice s radovima kreće početkom srpnja, a ovih će dana napraviti plan realizacije i odrediti prioritete s najkritičnijim područjima na kojima će započeti radove.

Predstavljajući planirane aktivnosti Gardilo je istaknuo kako u sklopu ovogodišnjih radnih akcija članovi Mjesnog odbora Markovo između ostaloga planiraju i izgradnju ostave s drvarnicom na prostoru uz Mjesni dom, koja im je prijeko potrebna za spremanje alata i radnih strojeva. Dodao je kako bi im pri realizaciji ovoga projekta dobro došla potpora Grada Slatine.

Obnašatelj dužnosti slatinskog gradonačelnika Ilija Nikolić naglasio je dosadašnju uspješnu suradnju s mjesnim odborima na slatinskom području kojom je Grad pomogao sanaciju i uređenje kako mjesnih domova tako i okoliša, te nabavu potrebne opreme.

– Vjerujem da će se kvalitetna suradnja nastaviti i dalje, te će Grad prema mogućnostima pratiti aktivnosti i potrebe svih mjesnih odbora pa tako i MO Markovo i u narednom razdoblju, – zaključio je Nikolić.

(mf; Foto: Mihaela Feldi)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button