NASLOVNICAPOLITIKA

Predsjednik HSP-a Nikica Augustinović s najbližim suradnicima obišao Virovitičko-podravsku županiju

Danas su Virovitičko-podravsku županiju posjetili predstavnici središnjice Hrvatske stranke prava, a središnji skup održan je u Slatini.

Predsjednika HSP-a Nikicu Augustinovića s najbližim suradnicima, predsjednikom Glavnog stana Antom Komljenom i glavnom tajnicom Marinom Lugarušić ugostili su predstavnici Županijskog vijeća HSP-a Virovitičko-podravske županije, odnosno članovi i predsjednici svih podružnica iz županije Virovitičko-podravske.

U sklopu posjeta u prostorijama slatinske Podružnice HSP-a na čelu s predsjednikom Pavom Tutenovom u zgradi Hrvatskog doma u Slatini održana je i sjednica na kojoj je uvaženim gostima dobrodošlicu zaželio predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš, te ih upoznao s radom istog.

Kako doznajemo, središnjica Hrvatske stranke prava odlučila je da će tijekom ove, neizborne godine obići kompletan teren Hrvatske stranke prava kako bi se podrobnije upoznala s radom svake podružnice.
Obilazak slavonskih županija započeo je upravo posjetom Virovitičko-podravskoj nakon koje slijede Osječko-baranjska, Brodsko-posavska i Požeško-slavonska županija.

– Ovo je na neki način priprema za europarlamentarne i parlamentarne izbore u sklopu kojih mi u vodstvu stranke želimo još bolje upoznati rad naših ljudi na terenu kako bi se znali što bolje i kvalitetnije pripremiti za spomenute izbore.
Mi ćemo kroz ovu ili dvije godine vjerojatno tražiti partnerstvo s određenim strankama hrvatske desnice stoga nam je u svakom slučaju važno mišljenje članova u našim županijskim organizacijama jer svi zajedno trebamo odlučiti koji je put kojim HSP treba ići u budućnosti, – istaknuo je predsjednik HSP-a Nikica Augustinović.(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button