Home / POLITIKA / Za predsjednicu novobukovačkog HDZ-a izabrana Vinka Bokorni

Za predsjednicu novobukovačkog HDZ-a izabrana Vinka Bokorni

Sredinom prošle godine zbog raspuštanja Općinske organizacije HDZ-a Nova Bukovica došlo je do novih  unutarstranačkih izbora. Županijski odbor HDZ- a za povjerenicu O.O. HDZ-a Nova Bukovica 12.studenog prošle godine imenovao je Vinku Bokorni. Na unutarstranačkim izborima održanim u nedjelju 14. siječnja Vinka Bokorni izabrana je i za predsjednicu Općinske organizacije HDZ-a Nova Bukovica, a za predsjednike temeljnih organizacija  izabrani su: Igor Kojić – Nova Bukovica/Brezik, Đuro Sobol – Miljevci, Leonard Marušić – Bukovački Antunovac i Stjepan Dolovski –  Dobrović/Bjelkovac. Izborna skupština održat će se u nedjelju 28. siječnja, a nakon nje predsjednica Općinske organizacije HDZ-a Nova Bukovica Vinka Bokorni najavila je izradu koncepta i programa rada Općinske organizacije HDZ-a..

Dodala je i da sadašnja SDP-ova vlast još uvijek provodi programe bivše HDZ-ove vlasti,a da će se njihovi novi projekti vidjeti u narednom razdoblju

I ovim putem predsjednica Općinske organizacije HDZ-a  Nova Bukovica željela se zahvaliti svim članovima koji su pomogli u organizaciji izbora, kao i na podršci i ukazanom povjerenju.

‘’Osjećam veliku čast i odgovornost prema svim članovima i zalagati ću se za održanje postojeće dobre sinergije s temeljnim ograncima kako bi stranka bila još snažnija i produktivnija sa željom da se što više mladih uključi u rad stranke, uključujući i veću aktivaciju žena- rekla je novoizabrana predsjednica Općinske organizacije HDZ-a Nova Bukovica Vinka Bokorni. (dj)

 

 

 

x

Check Also

Gradski odbor SDP-a Slatina uputio čestitku povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Svim hrvatskim braniteljima izražavamo iskrenu zahvalnost na bezrezervnoj nesebičnosti u stvaranju samostalne nam države Hrvatske. ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org