NASLOVNICAUDRUGE

PRAVO NA IGRU U I S UDRUGOM AUM

U prostoru Udruge AUM u utorak, 21. studenoga 2023. godine održana je rekreativna radionica za učenike 4. razreda OŠ Josipa Kozarca povodom Međunarodnog dana dječjih prava.

Učenici i njihova učiteljica Gordana Kovač održali su sat tjelesne i zdravstvene kulture s raznim rekvizitima i na malo drugačiji način, onako kako vježbaju Super Kidsi u Udruzi AUM.

Učenici su se zabavili i rekreirali na razne načine i koristeći različite rekvizite, više ili manje poznate. Tako su isprobali i užadi na zidu s kojih su visjeli naglavačke i prkosili gravitaciji, ali i još mnogo, mnogo toga.

Radionica je održana pod pokroviteljstvom Grada Slatine u sklopu projekta „Super kids Acro sport“, a vodila ju je Svjetlana Dupan, predsjednica Udruge AUM i voditeljica rekreativnog programa za djecu pod nazivom Super Kids i licenciranog programa svjesne pažnje i opuštanja Relax Kids.
Tom je prigodom ujedno pozvala djecu da se pridruže Udruzi AUM na redovito vježbanje i bavljenje fizičkom aktivnošću kao ostvarivanje prava na zdrav život, igru i zabavu.

(mf; Izvor: Udruga AUM Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button