DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Poznati svi sudionici završnice turnira

Na žalost i devetog dana turnira, inače posljednjeg kojeg se igralo po skupinama, pošast zvana otkazi točnije rečeno nedolasci momčadi na odigravanje svojih utakmica, uvelike je utjecala na atmosferu pri tom i razbivši dinamiku programa, a što je imalo za posljedicu prijevremeno napuštanje dvorane od strane velikog broja razočarane publike. Sva sreća pa sutra (petak 6.siječnja) počinje eliminacijski dio pa tog problema više ne bi trebalo biti, a nakon što se cijeli turnir okonča vrijedni dečki iz Malonogometnog kluba Slatina imat će pred sobom godinu dana da sjednu i pronađu trajno rješenje kako nikad više ne bi došlo do ovakve, u povijesti ovog renomiranog i po svemu daleko najboljeg turnira u široj okolici,  još nikad viđene situacije sa brojnim sramotnim kukavičkim nedolascima.

Zbog svega navedenog spomenuta s pravom nestrpljiva i razočarana skupina publike ostala je uskraćena za fantastični doživljaj okršaja virovitičkog Titra i Prijatelja. Bila je to uistinu sjajna predstava dva itekako kvalitetna protivnika, dostojna i puno veće pozornice nego što je bila ova u skupini. Titro Sveti Rok ganjao je isključivo pobjedu kako bi prošao dalje, a porazom od turnira bi se oprostili branitelji naslova Prijatelji. I počelo je odlično za Titro golom Skoke no vrlo brzo uzvratili su inače poprilično igrački osakaćeni Prijatelji preko Pačka. U nastavku su i preokrenuli rezultat preko Hajdarovića, a zatim se povukli i odlučili na taj način sačuvati rezultat. Pritisak odličnih Virovitičana bio je iz minute u minutu sve veći. U nenadanog junaka susreta polako je izrastao silom prilika vratar Prijatelja Nebojša Karamarković skinuvši barem sedam gromovitih udaraca no i on je bio nemoćan minutu prije kraja kada ga je konačno probio Slaven Marković. Točno 30 sekundi potrajala je strepnja u redovima branitelja naslova da bi istu odagnao Toni Šmaguc velemajstorskim primanjem dubinske lopte upravo od strane Karamarkovića i hladnokrvnim pospremanjem u mrežu za konačni ispraćaj s turnira hrabre no i ne(s)pretne momčadi Titra.

Kod veterana prvo smo gledali uvjerljiv trijumf Autoservis Ine kontra Šumarstva Jelić. Valja istaknuti da je autsajder u ovom susretu Šumarstvo Jelić stvorilo na početku velike probleme svojim protivnicima no višestrukim prvacima nije trebalo dugo da se svaki put vrate u utakmicu. Nakon tih početnih ”dječjih bolesti” sve je vrlo brzo sjelo na svoje mjesto i atraktivnom kombinatorikom mreža ”šumara” bila je učas puna do vrha.

I Stanje šoka hrabro je palo protiv Vegeške. Virovitičanima je za prolazak u polufinale nasušno trebala pobjeda, a na njihovu nesreću Stanje šoka uporno se odbijalo predati. Ipak sredinom drugog dijela presušili su svi rezervoari iscrpljenih Slatinčana, a što su jedva dočekali raspucani Kurjančić i društvo s Vegeške trasiravši si zasluženi prolazak skupine.

Damir Jukić

 

5.1.2023.

Rezultati:

U – 11:

ŠN Slatina ll – NK Rezovac 1:5

 

U – 13:

ŠN Slatina l – NK Suhopolje  0:1

 

U – 15:

NK Suhopolje – No limit Tvin 0:0 (2:1-6m)

Meštri – MNK Apokalipsa Cvjećarnica Camelia 0:3 (bb)

 

U – 17:

Jazavci – NK Zrinski Nova Bukovica 3:1

 

Veterani:

Autoservis Ino – Šumarstvo Jelić 8:3 (Bočkaj 4, Cerovski, Granjaš, Kolomaz, Hodak-ag/Kovač, Hodak, Vukalović)

VGŠK – Stanje šoka 4:0 (Feketija, Kurjančić 3)

 

Seniori:

Error 404 Knauf Ljubas – Uragan 3:0 (bb)

CB Titro Sveti Rok – C&WB Mistic the room i prijatelji 2:3 (Skoko, Marković/Pačko, Hajdarović, Šmaguc)

 

Kompletan raspored preostala tri dana turnira potražite na slijedećoj poveznici:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100038381141463

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button