DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Pozivnicu dobivaju najbolji! Učenica OŠ E. Kumičića Lara Jukić putuje u Italiju na svjetsko natjecanje Hippo Competition

Ovih dana na adresu Osnovne škole Eugena Kumičića u Slatini stigla je obavijest o održavanju finalnog kruga svjetskog natjecanja u poznavanju engleskog jezika Hippo Competition.
Tako će se finalistica ove slatinske škole Lara Jukić, u pratnji mentorice Kristine Premec, od 19. do 22. rujna 2021.g. uputiti u Italiju, točnije Lido Di Jesolo, mjesto u blizini Venecije i spremno braniti boje svoje škole, grada Slatine, Virovitičko-podravske županije i Republike Hrvatske na svjetskoj razini te još jednom pokazati svoje znanje i kompetencije u poznavanju engleskog jezika.

Podsjetimo Lara je briljirala na državnoj razini natjecanja Hippo Competition održanoj 29. svibnja ove godine te se pokazala izvrsnom u zadacima čitanja s razumijevanjem i zadacima uporabe engleskog jezika. Tako je postala prva učenica OŠ Eugena Kumičića škole koja se uspjela plasirati na svjetsko finale u ovom natjecanju otkad škola sudjeluje.

– Čestitke Lari i njenoj mentorici Kristini.
One su za nas već pobjednice. Ne dešava se svaki dan, pa i godinu biti pozvan na svjetsko natjecanje!
Našoj dragoj Lari želimo puno uspjeha u finalu, – rekla je ravnateljica škole Božica Majhen uputivši im još jednom čestitke u ime cijelog školskog kolektiva.
(mf/Izvor: OŠ E. Kumičića Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button