NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Pozivamo Vas na javno predstavljanje “Bicikla-punjača” u Slatini, a povodom Dana planeta zemlje

Pozivamo Vas na javno predstavljanje „Bicikla-punjača“ u Slatini , koji će se održati sutra, 22. travnja 2017. godine s početkom u 10:30 sati, a povodom Dana planeta zemlje.

Projekt je ostvaren u okviru mikro-projekta pod nazivom „Pedal4e-Power“ i u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije, u suradnji sa Srednjom školom Marka Marulića, te uz podršku Grada Slatine.

Ovaj posebno prilagođeni sobni bicikl  poticaj je zdravlju jer potiče na kretanje, a ujedno je i punjač za mobitele i baterije. Okretanjem pedala na biciklu proizvodi se dovoljno struje da se napuni mobitel ili baterija.

Bicikl-punjač bit će dostupan mladima, ali i svim građanima Slatine koji trebaju napuniti svoje mobitele, a nalazit će se u prolazu poslovne zgrade pored Turističkog ureda Turističke zajednice grada Slatine.

Ova je aktivnost ujedno i primjer dobre međusektorske suradnje zdravstvenog sustava (Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske), odgojno obrazovnog sustava (bicikl su prilagodili učenici Elektrotehničkog smjera Srednje škole Marka Marulića) i lokalne samouprave (Grad Slatina).

Nakon predstavljanja „Bicikla-punjača“, pozivamo Vas 11:00 sati u Park 136.slatinske brigade u Uskrsnu slatku potragu, a detalji ove slatke potrage nalaze se u privitku, dok je dolje model bicikla koji će sutra biti predstavljen u Slatini.

Unaprijed se veselimo Vašem dolasku!

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button