Home / NAJAVE DOGAĐANJA / Povrat ambalaže od sredstava za zaštitu bilja za poljoprivredna gospodarstva u Slatini će se održati 7. rujna

Povrat ambalaže od sredstava za zaštitu bilja za poljoprivredna gospodarstva u Slatini će se održati 7. rujna

Povrat ambalažnog otpada sredstava za zaštitu bilja za poljoprivredna gospodarstva koja trebaju imati ovjereni prateći list kao dokaz o zbrinjavanju na zakonom propisan način će se  u Virrovitičko-podravskoj županiji održati na nekoliko lokacija.

U Slatini će se povrat ove vrste ambalaže provesti u suradnji sa Slatina kom d.o.o. i to  7. rujna 2017. na prostoru stare tržnice, Trg Ruđera Boškovića u vremenu  od 8 do 11 sati.

 Povrat je osiguran za  ambalaže isključivo sljedećih tvrtki: Agroavant, AgroChem-Maks, Agroteks, BASF, Bayer CropScience, Chromos Agro, Danon, Dow AgroSciences, Florel, Genera, Iskra Zelina Kemijska Industrija, Monsanto, Orchem, Pinus Agro, Stockton, Syngenta Agro. Ambalaža ostalih tvrtki neće biti prihvaćena!

Mole se poljoprivrednici da se u svrhu pravilnog zbrinjavanja ambalaže ostalih tvrtki koje nisu dio projekta, obrate proizvođačima/uvoznicima tih proizvoda.

Ostale lokacije za otkup u Virovitičko-podravskoj županii:

U Pitomači će se povrat vršiti 6. rujna iza benzinske postaje, Ulica Ljudevita Gaja 134 u vremenu od 8 do 11 sati.

U Orahovici će se povrat ambalaže organizirati na dva mjesta i to 11. rujna: PP Orahovica d.d.- Gutmanovci, Zakov Gaj u vremenu od 8.30 sati do 12 sati i u prostorima PP Orahovica d.d. Zdenci b.b.u vremenu od 13 do 14.30 sati.(www.radioslatina.hr)

x

Check Also

Povodom Dana općine Čađavica položeni lampioni za poginule i umrle hrvatske branitelje

Povodom Dana općine i blagdana sv. Petra, zaštitnika općine Čađavica, kod središnjeg križa na mjesnom ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org