DOGAĐANJANASLOVNICAŽUPANIJA

Povodom Svjetskog dana nepušenja, kao nastavak promocije zdravlja, Zavod za javno zdravstvo Sveti Rok održao je otvoreni 4. Šahovski turnir “Život bez cigarete”

Povodom Svjetskog dana nepušenja, kao nastavak promocije zdravlja, Zavod za javno zdravstvo Sveti Rok održao je otvoreni 4. Šahovski turnir “Život bez cigarete”, a održan je u subotu 1. lipnja u Industrijskoj obrtničkoj školi u Slatini.

“Hvala suorganizatorima, Industrijsko obrtničkoj školi u Slatina, ravnatelju Mladenu Graovcu, domaru Josipu Graša i šahovskom klubu Slatina. Veliko hvala i profesoru Ivici Čuljak i sucu Marku Ivankoviću koji su se pojavili sa svojom učenicima i odsudili natjecanje. Natjecatelji su bili iz Osijeka, Donjeg Miholjca, Požege, Đurđevca i Đurđenovca, Pitomače, Gornjeg Bazja, Virovitice, Slatine, Gradine… i veliko hvala svim natjecateljima i svima koji podupiru promociju zdravlja” – poručio je Miodrag Beneš, specijalist javnog zdravstva pri Zavodu za javno zdravstvo Sveti Rok Virovitičko-podravske županije.

Rezultati:
1. mjesto – 50 Eura, zlatna medalja – Radoslav Babić 7,5
2. mjesto – 40 eura, srebrena medalja – Rajna Sargac  7
3. mjesto – 20 Eura, brončana medalja – Hrvoje Karlić 6,5

Najbolja odrasla šahistica (18+) – 20 Eura – Heike Babić Roklicer 5,5

Maloljetni:
1. mjesto – ručni pametni sat i zlatna medalja – Ivano Šimić 5
2. mjesto – ručni pametni  sat i srebrena medalja – Iva Marošević 4,5
3. mjesto – ručni pametni  sat i brončana medalja – Matija Žeravica 4,5

Najbolja šahistica (18-) : ručni pametni sat – Lucija Kovačević 4

“Recimo svi ne cigaretama i duhanskom dimu koji uzrokuju srčane i moždane udare, ali i rak pluća od kojeg godišnje u Hrvatskoj umire 3400 ljudi, a oko 60 ljudi godišnje u Virovitičko-podravskoj županiji” – dodali su organizatori. (www.vpz.hr, www.icv.hr, mb)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button