DOGAĐANJANASLOVNICA

Povodom Međunarodnog dana žena slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić uputio je čestitku svim ženama

Na današnji dan, 8. ožujka prisjećamo se svih onih hrabrih žena koje su se u iznimno teškim uvjetima borile za ravnopravnost kao elementarnu civilizacijsku stečevinu i time presudno utjecale na današnji položaj žena u društvu.

Međunarodni dan žena je dan kada svim ženama, majkama, suprugama, bakama, sestrama i kolegicama izražavamo ljubav, duboko poštovanje i zahvalnost.

Hvala vam na svakom danu koji nam činite ljepšim, bogatijim, sretnijim… Hvala vam na svoj potpori, brizi i ljubavi koju nam pružate i dajete toliko potrebnu jedinstvenu snagu.

Stoga je ostvarivanje ravnopravnosti žena u svim sferama i segmentima života i društva naša zajednička zadaća, a današnji dan nas podsjeća da se i dalje trebamo zalagati kako bi svi imali jednake prilike i mogućnosti.

Drage žene, od srca vam u ime Grada Slatine, svog zamjenika, suradnika i u svoje osobno ime, čestitam vaš dan uz najljepše želje u privatnom, obiteljskom i poslovnom životu.

                                                                                   Vaš gradonačelnik Denis Ostrošić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot