Home / NASLOVNICA / Povodom 28. obljetnice oslobađanja vojarne u Virovitici održano izlučno natjecanje za odlazak na ovogodišnji SŠNIDOR

Povodom 28. obljetnice oslobađanja vojarne u Virovitici održano izlučno natjecanje za odlazak na ovogodišnji SŠNIDOR

Povodom 28. obljetnice oslobađanja vojarne u Virovitici održano je izlučno natjecanje Hrvatskih ratnih vojnih invalida za odlazak na ovogodišnji SŠNIDOR koji će se krajem rujna održati u Makarskoj. Natjecanje je održano u Športsko rekreacijskom centru „Vegeška“, a natjecalo se u pet kategorija.

U kategoriji elektronski pikado na SŠNIDOR će Blaženka Nađ, Mirko Poljanac i Ilija Nikolić. U visećoj kuglani najbolji su bili Branko Paljar, Vinko Kuzman i Nedjeljko Dunaj. U kategoriji streljaštva najbolji su bili Stjepan Krahulec, Velimir Petrović i Ilija Nikolić. U kategoriji ribolov najbolja trojka su Dražen Jovanović, Željko Žeravica i Miroslav Braj, dok su u kuglanju najbolji Željko Vaška, Josip Kiš i Vido Vukić. Medalje najuspješnijim natjecateljima uručili su župan Virovitičko-podravski Igor Andrović, zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek Golinac i član Odbora za hrvatske branitelje VPŽ Nenad Križić. (icv.hr, bs)

x

Check Also

HBOR objavio mjeru za obrtna sredstva COVID-19 za MSP poduzetnike u turističkim djelatnostima

Mjera COVID-19 za TURIZAM – povoljni HBOR krediti za obrtna sredstva od 100.000 EUR – ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org