Home / DOGAĐANJA / Povelja Grada Slatine stigla u ruke akademika Viktora Žmegača

Povelja Grada Slatine stigla u ruke akademika Viktora Žmegača

U utorak 10. rujna, Grad Slatina, Matica hrvatska Ogranak Slatina i Zavičajni muzej Slatina ugostili su Aleksandru Žmegač Horvat i Andreja Žmegača, kćer i sina poznatog Slatinčanina, akademika Viktora Žmegača, koji su tom prigodom u ime svog oca preuzeli Povelju počasnog građanina Grada Slatine, kao i ključ Grada Slatine, koje mu je Grad Slatina prema Odluci Gradskog vijeća dodijelio 2017. godine.

Povelja je napokon stigla u ruke slatinskog slavnog akademika Viktora Žmegača, tim povodom danas je na adresu Grada Slatine stiglo pismo zahvale koje prenosimo u cijelosti.

Poštovani g. Ostrošić,

u ime našeg oca, akademika Viktora Žmegača, i u svoje osobno ime, želimo Vam još jednom najsrdačnije zahvaliti na toplom prijemu i lijepoj maloj svečanosti koju ste upriličili povodom našeg preuzimanja Povelje počasnog građanina te ključa grada Slatine dodijeljenih našem ocu.

Fotografija u privitku svjedoči da se Povelja konačno našla u rukama vlasnika!

Također, bilo nam je drago prenijeti ocu dojam o dragim ljudima koji s mnogo truda i posvećenosti brinu o Gradu i njegovim stanovnicima, o prošlosti i tradiciji, ali isto tako i o budućnosti grada Slatine – to dokazuju svi sadašnji i planirani projekti o kojima smo imali prilike čuti. Ozračje na koje smo naišli u potpunosti se slaže s onim što otac uvijek naglašava spominjući svoj rodni grad, a to je susretljivost, tolerancija i spremnost na suradnju Slantinčana.

Stoga Vama osobno, kao i svim Vašim suradnicima, i nadalje želimo nepromijenjenu energiju i entuzijazam u daljnjem radu!

Do sljedećeg susreta, srdačno,

Aleksandra i Andrej Žmegač

Akademik Viktor Žmegač

                                                                                                            Akademik Viktor Žmegač

 

x

Check Also

Grad Slatina otvorio novu telefonsku liniju za prijavu komunalnih problema

Grad Slatina potpisao je Ugovor o posebnim tarifama s tvrtkom Skynet Telekomunikacije d.o.o. o uspostavi ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org