NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

POU Slatina u petak, 21. travnja organizira školske projekcije novog hrvatskog filma “Dnevnik Pauline P.”

Pučko otvoreno učilište Slatina poziva Vas na organizirane školske projekcije novog hrvatskog filma “Dnevnik Pauline P.”.

Projekcija će se održati u Kinu Slatina, u petak, 21. travnja s početkom u 10 h.

Ovo je priča o Paulini P., snažnoj, emotivnoj i duhovitoj protagonistici ovoga filma i svojega života, gdje unutar školske godine pratimo njezine avanture u razredu i kod kuće te sve probleme koje ona uspješno savladava. Film se temelji na Paulininom dnevniku, a ona iz kritičke perspektive i uz komične situacije, govori o svojim problemima u prijateljstvu, ljubavi i obitelji. Film je nastao prema istoimenom književnom predlošku autorice Sanje Polak.

Gosti projekcije su: glumice Katja Matković (Paulina) i  Ramona Ivanda (Nikolina), redatelj filma Neven Hitrec, producent filma Jure Bušić te distributer Ivor Šiber (Jučer).

Nakon filma će se održati druženje i razgovor s filmskom ekipom.

Sljedeća je projekcija organizirana istoga dana za drugu smjenu u 13.15 sati gdje će se ekipa obratiti na početku, a nakon toga slijedi film.

Ulaznica za drugu projekciju ima još u slobodnoj prodaji po popularnoj cijeni od 2.80 €, stoga ovim putem iz POU Slatina pozivaju sve zainteresirane da se fotografiraju i druže s Paulinom P. i veselom ekipom!

Vaše Kino!

Trailer filma: LINK

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button