NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

POU Slatina poziva Vas na besplatnu projekciju filma Sedmo nebo uz filmsku ekipu 24. studenog

Pučko otvoreno učilište Slatina poziva svoje sugrađane i sve ostale zainteresirane na projekciju filma Sedmo nebo / Seventh Heaven, uz nazočnost filmske ekipe.

Projekcija filma održat će se uz potporu Grada Slatine u petak, 24. studenog u slatinskoj kino dvorani s početkom u 19 sati.

Očekuje se dolazak Jasne Nanut i Ive Jerković Oreški.

Film Sedmo nebo prvi je dugometražni film nagrađivane redateljice kratkih filmova Jasne Nanut. Riječ je o priči o muškarcu koji vara svoju ženu i pokušava pronaći način da joj to prizna angažirajući prijatelja glumca da s njim vježba sve moguće scenarije kako bi supruga mogla reagirati.
Uz preljub, visoki tlak i općenitu slabost naš glavni lik Nino dolazi do ruba mentalnog sloma ne uspijevajući skupiti snagu da supruzi prizna svoju aferu.

Ukratko, film Sedmo nebo je jedna odlična komedija kakvih nam doista nedostaje u hrvatskom filmu i koja će se sigurno svidjeti i slatinskoj publici.

Već od danas možete rezervirati svoje besplatne ulaznice uz potporu Grada Slatine.

  • Sve je besplatno, treba samo rezervirati ulaznice u kinu, ili se pak pojaviti na predstavi i družiti se s nama, – poručuju iz slatinskog kina.

(mf; POU Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button