CORONAVIRUS INFONASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Potvrde vezane za održivu uporabu pesticida POU Slatina izdavat će na temelju emailom podnesenih zahtjeva

– Doista su teška vremena i kao ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta u Slatini našla sam se u nezavidnoj situaciji jer svi od mene očekuju rješenja, a problem pred kojim smo se svi našli je globalan.

Više ne radimo sa strankama u uredima. Kino i kazališnu djelatnost smo zatvorili, obrazovanje se ne može organizirati radi sigurnosti svih nas i polaznika.

Svu komunikaciju obavljamo isključivo putem maila info@pou-slatina.hr i telefona (obrazovanje: 099/3145186 (za POTVRDE pou.slatina.obrazovanje@vt.t-com.hr); računovodstvo: 091/3111184; uprava: 099/8034338).

Gubitci koje osjećamo su veliki i pred nama će biti dug period oporavka. Najviše problema za sada imaju naši polaznici kojima je potrebna edukacija za Osnovnu i dopunsku izobrazbu za profesionalne korisnike, a vezanu za Zakon o održivoj uporabi pesticida.
Kako edukacija više nema, a iskaznice ističu, Hrvatski je sabor donio Odluku na osnovi koje možemo obveznicima dopunske izobrazbe produžiti valjanost njihove edukacije na dodatnih šest mjeseci, bez pohađanja dopunske izobrazbe.

Zbog toga molimo sve naše polaznike da nam se sa zahtjevom obrate na mail u kojem trebaju priložiti kopiju osobne iskaznice s OIB brojem i kopiju svoje iskaznice. Nakon toga ćemo im izdati Potvrdu.

VAŽNA OBAVIJEST: Kako bi dobili POTVRDU o produženju valjanosti iskaznice na dodatnih šest mjeseci na temelju Članka 1. Zakona o dopuni Zakona o održivoj uporabi pesticida (Narodne novine, bt.32/2020.) u Zahtjevu OBAVEZNO naznačiti sljedeće podatke:

Moje ime i prezime je:

OIB:

Datum rođenja:

Adresa stanovanja(ulica, kućni broj, mjesto, grad):

Iskaznica mi ističe (datum):

Prilozi:

1. Odskenirana osobna iskaznica (s obje strane)

2. Odskenirana iskaznica ovlaštenog profesionalnog korisnika.

Molim sve da budu strpljivi, jer zdravlje svih nas mora biti na prvome mjestu!
# OSTANITE KOD KUĆE, – poručila je ravnateljica POU Slatina Danijela Fabric Fabijanac.
(mf/Izvor: POU Slatina)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button