DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICAUDRUGE

Potraga za čokoladnim jajima okupila brojne mališane

Današnja potraga za čokoladnim jajima u organizaciji Društva “Naša djeca” Slatina i suorganizaciji MK “Speed” Slatina i slatinskog Lions cluba, uz fenomenalne vremenske prilike, okupila je izuzetno veliko mnoštvo mališana i njihovih roditelja.

Nakon sada već lijepog broja godina održavanja ovoga događaja ususret blagdanu Uskrsa, svatko jako dobro zna da sa sobom treba ponijeti košaricu ili neku vrećicu (za prikupljeni “ulov”) i biti spreman na brzi start. Moramo priznati da su klinci posebno spretni u ovom brzom startanju, ali i u pronalaženju čokoladnih jaja su postali pravi detektivi. Danas su meta ove potrage, uz sponzorstvo već ranije spomenutih, u prekrasnom vanjskom prostoru EPIcentra Sequoia bili brojni kilogrami čokoladnih jaja.

Uvijek je posebno atraktivan dolazak Moto zečeva iliti članova MK “Speed” Slatina koji sa sobom dovedu i uskrsnog zeca, no ne dođu niti praznih ruku. Za ovu prigodu, vlastitim sredstvima priskrbili su dodatne četiri košare čokoladnih pisanica, koje su također jako brzo našle svoje vlasnike.

Ovaj današnji događaj bio je prava prilika pofotkati se s uskrsnim zekom i lijepa uvertira u sutrašnji blagdan Uskrsa. 

(T.K.S./Foto: Tea Kiš Slačanac, Ratka Turk)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button