DOGAĐANJANASLOVNICA

Potpisan ugovor za izvođenje radova na uređenju Društvenog doma u Novom Senkovcu

Grad Slatina u proteklom trogodišnjem razdoblju intenzivno radi na uređenju mjesnih domova pa su tako brojni mjesni odbori dobili novouređene i kvalitetno opremljene prostore za svoj rad i provođenje planiranih aktivnosti.

U narednom razdoblju slijedi obnova doma u Novom Senkovcu, a tim povodom gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić i direktor tvrtke Građenje Marković d.o.o. Zdenko Marković potpisali su 16. rujna Ugovor o javnoj nabavi prema kojemu su dogovoreni radovi na uređenju Društvenog doma u Novom Senkovcu, a potpisivanju ugovora nazočio je i pročelnik Upravnog odjela za razvoj grada Marin Kokorić.

Vrijednost radova iznosi gotovo 517.000 kuna, a rok za izvođenje radova je 6 mjeseci od uvođenja izvođača u posao.

Prema riječima gradonačelnika Ostrošića, rekonstrukcija spomenutog doma započela je davno no iz nekog razloga je stala, te obnovu doma nije bilo moguće prijaviti putem natječaja. Stoga je Grad Slatina odlučio dovršiti taj projekt iz vlastitih sredstava s 2020. na 2021. godinu, tako da mještani Novog Senkovca na proljeće iduće godine napokon mogu očekivati novouređen i funkcionalan prostor za rad.
(mf/Foto: Mihaela Feldi, Robert Turkalj)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button