DOGAĐANJANASLOVNICA

Potpisan ugovor o radovima na rekonstrukciji Društvenog doma Donji Meljani

Nakon provedene javne nabave, jučer je u Gradskoj upravi Grada Slatine zaključen Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji Društvenog doma Donji Meljani, s najpovoljnijim ponuditeljem Građevinarstvom Horvat d.o.o. iz Noskovačke Dubrave, po cijeni od  7.039.816,00 kn s PDV-om.
Istodobno je zaključen i Ugovor o obavljanju stručnog nadzora s tvrtkom Helion Group d.o.o. iz Osijeka, po cijeni od 118.750,00 kn.

Ugovore su potpisali gradonačelnik Denis Ostrošić, direktor Građevinarstva Horvat d.o.o. Tomislav Horvat i direktor Helion Group d.o.o. Dejan Mikulić, u nazočnosti pročelnika Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Marina Kokorića i suradnika Vesne Klement i Borisa Presečana.

Uvođenje u posao bit će obavljeno u roku od 15 dana od potpisa ugovora, a planirani rok izvođenja radova iznosi 12 mjeseci.

Realizacijom ovoga projekta slatinsko prigradsko naselje Donji Meljani dobit će uređene dvije etaže društvenog doma, ukupne korisne površine 700 m2 unutarnjeg prostora s opremljenih 6 tematskih dvorana, odnosno multifunkcionalna, multimedijalna te dvorana za tehničku kulturu, zatim prostorije za potrebe KUD-a, dvorana za sastanke i dječja igraonica, a ugradnjom dizala osigurat će se pristupačnost za sve dobne skupine i osobe smanjenje pokretljivosti.

Projekt se financira iz PROGRAM RURALNOG RAZVOJA RH 2014.-2020. RH  i to iz Mjere 7.4.1. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu, a dio u sufinanciranom dijelu iznosi: 85% EU i 15% RH.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Sufinancirano sredstvima Europske unije, Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj:
Europa ulaže u ruralna područja, Program ruralnog razvoja 2014.-2020.


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button