DOGAĐANJANASLOVNICA

Potpisan Ugovor o pružanju usluge „Izrada projektno-tehničke dokumentacije“ za projekt „Izgradnja Centra za sprječavanje i upravljanje rizicima Slatina“

Zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić zaključio je Ugovor o javnoj nabavi pružanja usluge „Izrada projektno-tehničke dokumentacije u sklopu projekta „Izgradnja Centra za sprječavanje i upravljanje rizicima Slatina“ s tvrtkom Trinas inženjering d.o.o. iz Osijeka, u čije ime je ugovor potpisao direktor Ante Grubišić.

Ugovorena cijena usluga, s uključenim PDV-om od 25%, iznosi 83.125,00 eura.

Predviđeni rok izvršenja ugovora, čijem je potpisivanju nazočio i viši savjetnik za imovinsko-pravne poslove i javnu nabavu pri Odsjeku za prostorno uređenje Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Krunoslav Štimac, iznosi 10 mjeseci od dana potpisivanja istoga.

Sredstva za pripremu projektno-tehničke dokumentacije u sklopu ovoga gradskog projekta osigurana su iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026.

Podsjetimo, Centar za sprječavanje i upravljanje rizicima Slatina okupljat će na jednom mjestu službe koje će biti usmjerene na mjere prilagodbe klimatskim promjenama te sprječavanje i upravljanje rizicima povezanim s klimom kao što su: požari, poplave, klizišta, oluje, suše…, te sprječavanje i upravljanje ne klimatskim prirodnim rizicima (npr. potresima) i rizicima povezanim s ljudskim aktivnostima uključujući podizanje svijesti sustava civilne zaštite i upravljanja katastrofama, infrastrukture i ekosustavne pristupe.

(mf; Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button