DOGAĐANJANASLOVNICA

Potpisan ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji kotlovnice u zgradi Hrvatskog doma u Slatini

U Gradskoj upravi Grada Slatine,  zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Ilija Nikolić potpisao je sa Sašom Relićem, vlasnikom obrta RILE MONT iz Slatine, ugovor o rekonstrukciji plinske kotlovnice u zgradi Hrvatskog doma u Slatini.

Potpisivanju ugovora nazočili su privremeni pročelnik Upravnog odjela za razvoj Grada Slatine Marin Kokorić i voditeljica Odsjeka za prostorno uređenje Vesna Klement.

Cijena radova, dobivena na provedenom jednostavnom postupku javne nabave,  iznosi 65.516,63 eura (s PDV-om). Planirani rok izvođenja radova je 4 mjeseca, odnosno do početka iduće školske godine u rujnu ove godine, a budući da je pretežiti korisnik zgrade  Glazbena škola Milka Kelemena Slatina i u manjem dijelu pojedine udruge i stranke.

Postojeći dotrajao i  zastarjeli centralni plinski kotao se uklanja zajedno sa razdjelnikom, sabirnikom, postojećim crpkama, cijevnim razvodom grijanja  i elektroinstalacijama kotlovnice. 

Novoprojektirana  kotlovnice sadrži dva nova energetski učinkovita plinska kondenzacijska cirko uređaja zajedno s novom kotlovskom opremom. Također, kotlovnica će dobiti nove elektroinstalacije i izvest će se sanacije oštećenja na zidovima i betonskoj podlozi te novo žbukanje zidova i stropova.

Radovi se izvode temeljem glavnog projekta izrađenog po projektnom uredu Rešetar inženjering d.o.o. iz Slatine, a uz pomoć GRAS-a  ovaj projekt Grad kandidira za dobivanje bespovratne pomoći od MRRFEU iz Program za poboljšanje infrastrukture na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina u 2024. godini.
(mk, Foto: Marijo Kokorić, Izvor: Grad Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button