DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Potočki i Vukomanović za nastavak pobjedničke serije

Slatina je puno teže od očekivanog došla do bodova kontra protivnika s dna prvenstvene ljestvice Graničara iz Legrada.

Kada je Bubaš već u 4. minuti zatresao gredu činilo se da goste očekuje teško poslijepodne u Slatini. Ipak kako je vrijeme odmicalo obrana gostiju bila je sve čvršća, a pokušaji domaćina da dođu u opasnu zonu sve rjeđi. Desetkovani gosti i jesu stigli u Slatinu s očitom namjerom da pokušaju obraniti svoj gol, a da na iskustvu Pavelija i Ledinskog probaju organizirati pokoju kontru iz koje bi zapaprili domaćinu. Sve im i je išlo po planu sve do 38. minute kada je borbeni Matej Potočki odlučio potegnuti malo izvan granice kaznenog prostora pogodivši bliži ugao nes(p)retnog vratara Ružića.

I u nastavku smo gledali sličnu sliku. Slatina se i dalje mučila u završnoj fazi igre, a brojne probleme domaćinima zadavao je i dalje spomenuti dvojac Paveli – Ledinski no čije upotrebljive lopte nije imao tko iskoristiti. No da ne bi došlo do bilo kakvog iznenađenja pobrinuo se Vukomanović, i to u vlastitoj režiji. Slalom slatinskog veznjaka startao je na polovici gostujućeg dijela terena, a završio u šesnaest metara mirnom laganom egzekucijom pokraj ovog puta potpuno nemoćnog gostujućeg vratara.

  1. NL Bj.Kc.Vt. – 19. kolo

SLATINA              2

GRANIČAR (L)    0

SLATINA Stadion Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 100. Sudac: Dražen Fejer (Bjelovar). Pomoćnici: Abdić (Daruvar) i Živković (Čazma). Strijelci: 1:0 – Potočki (38), 2:0 – Vukomanović (79).

SLATINA: Bunjevac, Petrinjak, Pecolaj, Farkaš, Bubaš (od 65. Knežević), Šomođi (od 46. Hudoletnjak), Jerešić, Potočki (od 86. Šaponja), Šuntić (od 46. Stjepić), Rupčić (od 62. Vukomanović), Kvrgnjaš. Trener: Dario Petrović

GRANIČAR: Ružić, Šarlija, C.Andrić, A.Andrić (od 46. Paradžik), Paveli, Hontić, Višak, Bilješko, Ledinski, Dodik, Nađ. Trener: Branko Čmelješević

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button