Home / NASLOVNICA / Postavljena stolarija i fasada: Finiširaju se radovi na novoj ambulanti u Čađavici

Postavljena stolarija i fasada: Finiširaju se radovi na novoj ambulanti u Čađavici

Nakon što je postavljena stolarija i fasada, finiširaju se radovi na novoj ambulanti u Čađavici, na kojoj su početak radova označili župan Igor Andrović, tadašnji ravnatelj Doma zdravlja VPŽ, danas član Uprave Hrvatskih šuma, Igor Fazekaš i načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević. Ova ambulanta imat će ordinaciju opće obiteljske i dentalne medicine, prostor za patronažnu sestru, prostranu čekaonicu i sanitarne čvorove, odnosno sve ono što je propisano tehničkim uvjetima zdravstvene zaštite.

Projekt se provodi u suradnji Virovitičko-podravske županije, Doma zdravlja VPŽ i Općine Čađavica. Procjena ukupne investicije je oko 1,800.000,00 kn. Završetak radova, koje izvodi Građevinarstvo Horvat, se očekuje ove godine.

– Županija kao osnivač zdravstvenih ustanova nastavit će ulaganja u taj sektor, kao ovdje u Čađavici, kako bi svi žitelji županije imali što bolje uvjete liječenja, tako i u ostale sredine gdje je to potrebno – istaknuo je virovitičko-podravski župan Igor Andrović. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

x

Check Also

Svjetski dan borbe protiv karcinoma dojke, Akcijom „Daj 5 za cvijet“ u Slatini će se 23.3. obilježiti šetnjom oko jezera Javorica…

Udruga za održivi razvoj i rekreaciju MOTIV Slatina, Akcijom „Daj 5 za cvijet“ priključuje se ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org