DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Postani dio GRAS-ove baze korisnika!

Kao što je ovih dana i najavljeno u Gradskoj razvojnoj agenciji Slatine uspostavljena je baza korisnika pod nazivom „POSTANI DIO GRAS-ove baze korisnika“ putem koje će se svi zainteresirani moći javiti kako bi što brže i uspješnije realizirali svoje poslovne ideje.

-Uspostavljanjem baze korisnika (poduzetnika, obrtnika, udruga, fizičkih i pravnih osoba, OPG-a itd…) unaprijedit ćemo suradnju s našim korisnicima te ćemo im preciznije, brže i jednostavnije moći proslijediti sve informacije vezane za mogućnost unaprjeđenja njihovog poslovanja. Informacija je danas najvrjedniji resurs te ćemo ovim putem sve korisne informacije o izvorima financiranja prosljeđivati našim korisnicima kako bi uz naše usluge što uspješnije realizirali svoje poslovne ideje i projekte – rekao je vršitelj dužnosti ravnatelja GRAS-a Jurica Culej.

Ukoliko želite svoju ideju pretvoriti u projekt koji će biti financiran iz EU i drugih izvora financiranja i pri tome Gradsku razvojnu agenciju Slatine vidite kao idealnog partnera za suradnju možete se prijaviti u GRAS-ovu bazu korisnika.

Za sve informacije o spomenutim uslugama možete se obratiti na adresu Trg sv. Josipa 10, Slatina, putem telefona 033/400-414, ili e-maila: info@gras.com.hr, ravnatelj@gras.com.hr, odnosno posjetom web stranice www.gras.com.hr.
(mf/Izvor: GRAS)

 

 

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button