DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Posljednji tjedan „Kina pod zvijezdama“

Jučer je u organizaciji POU –a Slatina, nastavljena manifestacija „Kino pod zvijezdama“ .

U posljednjem tjednu ove manifestacije, treći i posljednji dio Smijeha pod zvijezdama, stand up comedy festivala, otvorio je jučerašnju večer. Ovoga puta zabavljali su nas svojim nastupima Marko Dejanović i Goran Vinčić komičari comedy kolektiva BIS comedy .

Nakon stand up-a, od 22,00 sata, uslijedila je projekcija filma, akcijske komedije Čuvaj me s leđa 2.

Klupice ispred kina, gdje se i odvija „Kino pod zvijezdama“ i jučer navečer bile su popunjene,čime se još jednom dokazao veliki interes i zadovoljstvo ovom manfestacijom.

Večerašnji program opet započinje predstavom,ovoga puta za djecu.

Kazališna družina I.B.M. iz Slavonskog Broda, s početkom u 20,00 sati, a u okviru „Slatinske male scene“, odigrati će predstavu „Kako je potjeh tražio istinu“ prema priči Ivane Brlić Mažuranić, koja se bavi temama sazrijevanja, obiteljske odanosti, sloge, i potrage za smislom. Kao i ostale priče iz zbirke, ima obilježja bajke i elemente nadnaravnoga i mitskoga. Predstava je za uzrast 10+.

Od 22 sata slijedi projekcija filma, akcijskog trilera naziva „Nobody“ . Radnja prati introvertiranog i mirnog Hutcha Mansella koji nakon provale u obiteljsku kuću, otkriva novi dio sebe i kreće u osvetnički pohod kako bi zaštitio obitelj.

 (tks/Foto:Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button