Home / NAJAVE DOGAĐANJA / Posjetite 2. Slatinski sajam obrtništva, poduzetništva, tradicije i kreativnosti

Posjetite 2. Slatinski sajam obrtništva, poduzetništva, tradicije i kreativnosti

U sklopu obilježavanja Dana grada i 719. obljetnice prvog spomena imena Slatine u povijesnim dokumentima, u nedjelju 28. kolovoza održat će se  2. Slatinski sajam obrtništva, poduzetništva, tradicije i kreativnosti. Riječ je o sajmu koji se održava po drugi put, a predstavlja  ujedinjenje tri sajma: Sajam Udruženja obrtnika Slatina, Sajam rukotvorina KREUS i Sajam Kako su radili naši stari. I ove godine sajam se održava u organizaciji Udruženja obrtnika Slatina, Grada Slatine, Gradske razvojne agencije Slatina, Turističke zajednice grada Slatine i Savjetodavne službe ispostava Slatina.

Na sajmu se ove godine očekuje stotinjak izlagača, obrtnika i ostalih poduzetnika, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, udruga, škola i pojedinačnih osoba sa svojim kreativnim rukotvorinama.

Veliki broj izlagača i njihova  raznovrsnost te nagradne igre, degustacije, radionice i kulturno-umjetnički program garantiraju dobar provod svim posjetiteljima sajma.

Sajam se održava u nedjelju s početkom u 13.30 sati.

x

Check Also

STOTI ROĐENDAN KINOPRIKAZIVAČKE DJELATNOSTI – 100 godina kinematografije u Slatini: Od drvenih stolica do udobnih fotelja

Filmovi su se prikazivali vikendom. U početku su to bili nijemi filmovi koje je na ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org