Home / Pošaljite nam vijest ili najavu događanja!

Pošaljite nam vijest ili najavu događanja!

gornji banner - za kontakt upit

Želite u našem radio programu ili na našem portalu najaviti događaj koji organizirate ili se sve već odigralo a želite širu javnost obavijestiti o tome i poslati nam tekst i fotografiju koju ćemo objaviti?

  • Ne morate biti udruga ili službena organizacija da biste nam se javili!
  • Smatrate da imate fotografiju, zanimljivost ili vijest iz svoje ulice, kvarta ili sela koja bi zanimala čitatelje našeg portala?
  • Otvoreni smo za sve informacije iz lovačkih i ribolovačkih udruga, športskih klubova, udruga, školskih i kulturnih ustanove, od fizičkih osoba …
  • Slučajno ste se našli na “pravom mjestu u pravo vrijeme” i imate fotografiju ili video za koji ste sigurni da je “poseban” 🙂 … tu smo da od vas napravimo “glavnu vijest dana”.
  • Vaš lokalni nogomometni klub pobijedio je u “derbiju” … javite nam rezultat i pošaljite fotografije “šampiona”, podijelite svoju radost i ponos sa našim čitateljima!
  • Upecali ste “kapitalca” koji ima “ovoliko” oko 🙂 ili ustrijelili još težeg vepra … pošaljite nam “dokaz” a mi smo tu smo da vas “pohvalimo”.
  • Želite se pohvaliti svojim kućnim ljubimcem, poslati sliku svoga razreda sa maturalca, radioslatina.hr stoji vam na raspolaganju!
  • Nakon dojave, ako je riječ o najavi događanja, naša terenska ekipa doći će do vas napraviti foto – video reportažu, samo nam javite kada vam odgovara, jer za nas “Vi ste glavna vijest!”.

Našli ste se u gornjem opisu?
Odlično! Javiti nam se možete na 2 vrlo jednostavna načina.

1. OPCIJA

Kontaktiraje nas putem dobrog starog emaila portal@radioslatina.hr i ukratko nam objasnite “tko, što, gdje i kada” … a nama prepustite ostalo. Na isti mail nam možete poslati i fotografije sa već organizirane aktivnosti, također sa kratkim opisom.

2. OPCIJA

Popunite kontakt formu ispod a čim dobijemo vaše podatke, mi preuzimamo stvar u svoje ruke.

Polja označena sa zvjezdicom * su obvezna tj. morate ih ispuniti!

Ime i prezime: *

Email adresa: *

Naziv događanja: *

Organizator događanja: *

Datum događanja: *

U koliko sati počinje događanje: *

Detaljniji opis događanja:

Želite priložiti fotografije ili neke druge materijale sa događanja?
(Prethodno fotografije smanjite na manju rezoluciju i sažmite / komprimirajte (ZIP) ih u jedan folder kojeg ćete odabrati klikom na gumb "Pretraži" )

Prepišite ovu oznaku captcha u polje ispod

Stavljanjem kvačice iza riječi "Suglasnost" slažem se da Radio Slatina objavi materijale koje sam poslao putem ovog obrasca!

SUGLASNOST:

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org