Home / NAJAVE DOGAĐANJA / DANAS – “Popišanac Trail” – 12 ili 28 km – izbor je na vama!

DANAS – “Popišanac Trail” – 12 ili 28 km – izbor je na vama!

Popišanac trail

Na kraju ljeta, kao točku na „i“ i šećer na kraju najljepšeg godišnjeg doba donosimo vam trail utrku u najslađoj hrvatskoj županiji. Dinamičnim i zanimljivim stazama upoznajte grad Slatinu i njegovu okolicu položene na obronke Papuka. Omogućit ćemo vam dobru zabavu, bogate startne pakete, masne brke i pune trbuhe, a i čaše. Očekujemo da kroz sportsko natjecanje i druženje udahnemo optimizma pomalo zaboravljenom kraju.

Utrka  će se održati u dvije kategorije  – Mali i Veliki Popišanac u dužini od 12 i 28 kilometara. Osim promocije sporta i zdravog načina života, ciljevi organizacije utrke, usmjereni su na promociju grada Slatine u turističkom, gospodarskom i kulturnom smislu sa željom poboljšanja kvalitete života njezinog stanovništva. Tijekom utrke predstavit ćemo naše potencijale za razvoj outdoor turizma, ponuditi proizvode lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, promovirati domaće poslovne subjekte i lokalnu upravu, pokušati biti poticaj zdravim inicijativama u našoj zajednici.

Držeći se poznate izreke kako s ciljem pred očima i najsporiji napreduju brže nego oni najbrži bez cilja, na POPIŠANAC TRAIL očekujuemo veliki broj sudionika: trkača, sportaša, rekreativaca, planinara, zaljubljenika u prirodu i željnih pozitvnih promjena s područja cijele naše regije.

Organizatori utrke su Udruga mladih KRIK, BZ Gladijator, Klub urbane kulture KUK i HGSS  Stanica Orahovica, a partner je Turistička zajednica grada Slatine.

Sve dodatne informacija kao i prijave dostupne su na web mjestima Popišanac Trail-a 2016. http://popisanac-trail.blogspot.hr/ i Facebooku: https://www.facebook.com/popisanac.trail/.

(mk / www.radioslatina.hr)

x

Check Also

Povodom Dana općine Čađavica položeni lampioni za poginule i umrle hrvatske branitelje

Povodom Dana općine i blagdana sv. Petra, zaštitnika općine Čađavica, kod središnjeg križa na mjesnom ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org