DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Ponovno moćna MNK Slatina

Fantastična predstava Slatine u premijernom dugo iščekivanom povratku pred domaću publiku.

U prvom domaćem nastupu u novoj sezoni MNK Slatina je ponosno predstavila svoje novo igračko ruho. Snagu nove stare pobjedničke Slatine  na svojoj su koži čast imali prvi upoznati Požežani inače tradicionalno uvijek nezgodni protivnici. Gosti su i jučer dobro ušli u utakmicu opasno zaprijetivši više puta u trenucima dok je domaćin još hvatao konce igre. A onda je došla 6.minuta i hladnokrvna egzekucija Šantića kao najava opakog tsunamija koji je od tada pa sve do posljednje minute razorio sve nade gostiju u za njih povoljan ishod. Velika je stvar za Slatinu povratak Prlića i Bubaša baš kao i konačno punopravno priključenje odličnih juniorskih snaga. Grijeh bi bio ne izdvojiti Pavao Vicića koji je za još pokoju oktavu pojačao svoju već otprije odličnu igru. To s kojom lakoćom trpa Šantić ne viđa se često, a dečki iz Požege mogli su to izbliza doživjeti čak tri puta. S dva krasna pogotka simpatije publike i svoje mjesto u seniorima zacementirao je Dorijan Bogati, a igra Mateja Kupresa graničila je sa nemogućim. U igri futsala gdje se slobodni centimetra terena plaćaju suhim zlatom Kupres je svojim za goste bezbrojnim nezaustavljivim prodorima u potpunosti privatizirao gotovo kompletnu kvadraturu velike slatinske dvorane. Što se tiče gostiju valja izdvojiti spektakularan gol Samaržije kada je preko cijelog terena uhvatio na spavanju inače odličnog Nikšića no s tim golom počinje i završava svaka priča o ambicijama Požege protiv jučer jednostavno predobre Slatine.

  1. HMNL istok

2.kolo

SLATINA                              7

AUTODIJELOVI TOKIĆ     1

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Gledatelja: 50. Suci: Siniša Ličinić (Orahovica) i David Rakitničan (Slatina). Strijelci: 1:0 – Šantić (6), 2:0 – Kupres (10), 2:1 – Samaržija (18), 3:1 – Šantić (19), 4:1 – Šantić (24), 5:1 – Bogati (26), 6:1 – Kupres (26), 7:1 – Bogati (34).

SLATINA: Nikšić, Šantić, Bihar, Bogati, Spudić, Lukac, Šuntić, Bubaš, Kupres, Prlić, Stjepić, Vicić, Rupčić. Trener: Nikola Miščević.

AUTODIJELOVI TOKIĆ: Klasić, Hodak, Samaržija, Soldo, Čuljak, Bulaja, Zapalac, Dupor.

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button