NASLOVNICASPORT

Ponovno gusto u ogledima mladih nogometaša Slatine i Virovitice

U subotu su se na terenima Stadiona Antuna Tone Butorca sučelile mlade nogometne selekcije Slatine i Virovitice. Tako su svoje utakmice 10. kola 2. NL – istok HNS Središta sjever odigrale selekcije početnika, mlađih pionira i pionira ova dva kluba. Dva susreta završila su neriješeno, a u jednom su slavili virovitički predstavnici.

Kod najmlađih, početnika, Virovitičani su bili ti koji su vodili 2:0 i bili samo korak do slavlja. Ipak završnica je pripala mladim Slatinčanima koji su uspjeli izjednačiti golovima Leona Mandića i Matea Maroševića.

Mlađi pioniri gostiju nadvisili su domaćine rezultatom 4:0. Iako rezultat sugerira lagan trijumf gostiju utakmica je većim dijelom bila poprilično izjednačena. Gosti su bili i ti koji su se znali nositi s problemom jakog vjetra dok je domaćinima isti zadao velike probleme, a na koncu i posljedični visok poraz.

Kad je Silvio Mumlek načeo Virovitičane već u 2. minuti očekivala se sigurna pobjeda pionira Slatine. Ipak poslije tog gola gledali smo tvrdu prilično negledljivu utakmicu bez gotovo ijedne poštene prigode. U samoj završnici nešto konkretniju igru u nastavku uspjeli su naplatiti Virovitičani izjednačujućim golom kojeg je postigao Patrik Kasumović. Zanimljivo, isti je igrač tek nekoliko minuta kasnije poslije tog gola opravdano isključen zbog preoštrog starta.  Susrete su na zavidnoj razini odradili suci Luka Pastuović i Hrvoje Selenić.
(dj/Foto: Damir Jukić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button