NASLOVNICAOPĆINE

Pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić posjetio je Općinu Voćin

Pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić, posjetio je Općinu Voćin, gdje se je sastao s načelnikom, Predragom Filićem i predstavnicima Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Ogranak Voćin, na čelu sa predsjednikom Darkom Božičkovićem.

Općinski načelnik primio je u prostorijama Općine Voćin, pomoćnika ministra hrvatskih branitelja Nenada Križića s kojim je, između ostalog razgovarao o projektma važnim za razvoj Općine Voćin, s naglaskom na daljnjoj suradnji u organizaciji Hodočašća hrvatskih branitelja, hrvatske vojske i policije u Voćin te mogućnosti suradnje općine i Ministarstva branitelja na zapošljavanju nezaposlenih hrvatskih branitelja s područja Općine Voćin. Posebno naglasivsi izgradnju spomen sobe Vocinskim zrtvama 1991. godine

Po dolasku pomocnika ministra u Vocin na spomen obiljezju Vocinskim zrtvama odana je pocast paljenjem svijeca.
Pomocnik ministra hrvatskih branitelja je domacine upoznao sa tezisnim tockama rada Ministarstva od novog Zakona o pravima hrvatskih branitelja i clanova njihovih obitelji, zatim stambenog zbrinjavanja, zdravstvenih pregleda branitelja kroz sistematske preglede, naknade za nezaposlene    branitelje te trazene nestalih branitelja i civila.

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button