DOGAĐANJANASLOVNICASPORTUncategorized

Pomalo iznenadio favorizirane Virovitičane

Petog dana slatinskog zimskog malonogometnog turnira strijelci su bili i više nego raspoloženi, a manje-više sve su utakmice bile lišene neizvjesnosti.

Jedina koja je ponudila napetost do isteka vremena bila je ona veteranska između Pomalo i No limit Tvina. Pomalo je bio igrački desetkovan no to ga nije spriječilo da vrlo odgovornom partijom u kojoj su svi igrači dali maksimum dođe do mini iznenađenja i pobjede kontra Virovitičana.

Baksuzi su imali tek lakši trening protiv Šumarstva Jelić, a koji je je poslužio da nišanske sprave uštimaju Vurdelja, Kujavić i Ostojić.

Kraš ekspres je pružio dobar otpor Lisi koja je ipak upisala potpuno zasluženu pobjedu. Ponajbolji u redovima Trgovinskog obrta Lisa bili su trostruki strijelci Viljevac i Bajivić.

Najviše pažnje privukla je utakmica između Kody-ija i Willy-ija. Trebao je to biti derbi večeri, a zahvaljujući sjajnoj partiji igrača Willy-ija, posebice Horvata i Grizelja, ta utakmica pretvorila se u jednosmjernu ulicu iz koje Kody nije uspio pronaći izlaz.

Dosta dugo je trebalo favoriziranom Montelektru da slomi otpor borbenog Monte Crista. Ipak kako je utakmica odmicala na površinu je isplivala veća kvaliteta igračkog kadra kojeg u svojim redovima ima Montelektro.

Dosta slična bila je i utakmica između Rile monta i Pilane Jaklić. Naime Rile mont je čak tri puta dolazio do prednosti, a koju bi odmah potom anulirali dečki s pilane. Ipak, kada su prvi put članovi Pilane Jaklić došli u vodstvo tu je bio početak kraja za demoralizirani Rile mont. Bombarder Dorinka nije imao milosti za obrambene probleme protivnika natrpavši im u mrežu čak 6 komada, a niti Ibričić i Jaklić nisu puno zaostajali u toj golijadi.

 

 

Rezultati:

U – 11:

Nk Rezovac – ŠN Slatina lll 0:4

Nk Slavonija Sladojevci  – Žnk Miljevci 3:0 (bb)

 

U – 13:

Nk Gradina – Nk Virovitica 0:7

 

U – 15:

Meštri – Surprise 0:3 (bb)

 

U – 17:

Nk Rezovac – Zoki Slatina 0:2

 

Veterani:

Šumarstvo Jelić – Baksuzi MK Respect 0:8 (Vurdelja 2, Kujavić 2, Ostojić 2, Kovač, Škulj)

Pomalo – Mnk No limit Tvin VIBS Bindo Virovitica 2:1 (Vilk, Jagnjić/Podnar)

 

Seniori:

Bistro Kody – Cb Willy Ćeralije 1:6 (Jozić/Tunić, Đorđević, Grizelj 2, Horvat 2)

Trgovinski obrt Lisa – Kraš ekspres 7:4 (Viljevac 3, Bajivić 3, Iličić/M.Kovač, Štefanec, Sraka, L.Kovač)

Montelektro Pizzeria Ivona – Monte Cristo 8:3 (Spudić 2, Zebec 2, Vukovski, Kvrgnjaš, Hudoletnjak, Kirevski/Nikolić, Jaković, Ilališević)

Rile mont – Pilana Jaklić 3:13 (Brozović, Kralj, Gvojić/Dorinka 6, Jaklić 2, Ibričić 3, Pinčar, Kokoška)

 

Damir Jukić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button