DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Policijska postaja Slatina i OŠ V. Nazora Nova Bukovica pokrenuli projekt „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“

Policijska postaja Slatina u suradnji s Osnovnom školom Vladimira Nazora u Novoj Bukovici osmislila je i pokrenula projekt „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“ u sklopu kojega su izradili kutije koje su postavili po punktovima u koje će se sakupljati plastični čepovi.

Cilj ovog projekta je pomoć Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske na način da se reciklažom prikupljenih čepova osigura financiranje nabave skupih lijekova oboljelima od teških malignih bolesti

Projekt će se provoditi kontinuirano, tijekom cijele godine, a čepovi će se predati tvrtki Drava International Osijek koja je u obvezi naknadu za prikupljene čepove proslijediti Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske, za nabavu skupih lijekova.

Policijska postaja Slatina i OŠ V. Nazora Nova Bukovica pozivaju zainteresirane ustanove da se uključe u ovaj projekt, te dozvole postavljanje kutija za sakupljanje plastičnih čepova i poklopaca, koje će kontakt policajci Policijske postaje Slatina periodično preuzimati.
(mf/Izvor: PP Slatina, Ljiljana Rumenjak, kontakt policajac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot