DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Policijska postaja Slatina i OŠ V. Nazora Nova Bukovica pokrenuli projekt „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“

Policijska postaja Slatina u suradnji s Osnovnom školom Vladimira Nazora u Novoj Bukovici osmislila je i pokrenula projekt „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“ u sklopu kojega su izradili kutije koje su postavili po punktovima u koje će se sakupljati plastični čepovi.

Cilj ovog projekta je pomoć Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske na način da se reciklažom prikupljenih čepova osigura financiranje nabave skupih lijekova oboljelima od teških malignih bolesti

Projekt će se provoditi kontinuirano, tijekom cijele godine, a čepovi će se predati tvrtki Drava International Osijek koja je u obvezi naknadu za prikupljene čepove proslijediti Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske, za nabavu skupih lijekova.

Policijska postaja Slatina i OŠ V. Nazora Nova Bukovica pozivaju zainteresirane ustanove da se uključe u ovaj projekt, te dozvole postavljanje kutija za sakupljanje plastičnih čepova i poklopaca, koje će kontakt policajci Policijske postaje Slatina periodično preuzimati.
(mf/Izvor: PP Slatina, Ljiljana Rumenjak, kontakt policajac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button