Home / CORONAVIRUS INFO / Pojavili su se prevaranti koji bi ljude na COVID 19 testirali na kućnim adresama, ne otvarajte im vrata!

Pojavili su se prevaranti koji bi ljude na COVID 19 testirali na kućnim adresama, ne otvarajte im vrata!

U kontakt centar Virovitičko-podravske županije, u kojem na sva pitanja vezana za trenutno stanje življenja u vrijeme korona virusa, svakodnevno od 8,00 do 22,00 sata (telefon je 033/743-112 nap.a.), rade djelatnici Virovitičko-podravske županije, stigla je informacija, kako na području Virovitičko-podravske županije, neke osobe starije životne dobi, telefonski kontaktiraju nepoznati ljudi govoreći im, kako će na njihovu kućnu adresu doći ih testirati na COVID 19.

Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije, podcrtavaju kako se radi o drskom pokušaju prevare.

– Na području Virovitičko-podravske županije, testiranja na COVID 19, obavljaju se samo i isključivo na dvije adrese, u ambulanti u Cabuni te u Općoj bolnici Virovitica. Ne postoje nikakvi testovi „po kućama“. Ponavljam, testovi na korona virus mogu se obaviti, isključivo u Cabuni i Virovitici i nigdje drugdje – naglasio je dr. Miroslav Venus, ravnatelja Zavoda za javno zdravstvo Virovitičko-podravske županije i član Stožera civilne zaštite VPŽ.

S navedenim informacijama su upoznati i djelatnici Policijske uprave Virovitičko-podravske županije… (mk, www.vpz.hr, Fotografija: Ilustracija)

x

Check Also

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina privremeno zatvorena zbog preseljenja u svoje matične, obnovljene prostore

Zbog preseljenja u obnovljene prostore Gradska knjižnica i čitaonica Slatina se privremeno zatvara za korisnike. ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org