SERVISNE INFORMACIJE

Pojačani nadzor prometa za Vincekovo

Tijekom vikenda pojačani nadzor sudionika u prometu

Tijekom vikenda pojačani nadzor sudionika u prometu

Ovoga će vikenda brojni vinogradari proslaviti u svojim vinogradima prigodnim tradicionalnim obredima obilježavanja blagdana svetoga Vinka koji uključuju i konzumiranje alkohola, posebno vina.
Stoga će policija i tijekom ovoga vikenda vršiti pojačani nadzor sudionika u prometu, s posebnim naglaskom na sankcioniranje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola. 

U cilju povećanja sigurnosti u prometu će u subotu/nedjelju, 21./22. siječnja 2023. godine od 20 do 04 sata na području cijele policijske uprave biti provedena akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola.

 
Kako se nakon proslava ovakvih „vinskih“ blagdana na cestama može očekivati povećani broj vozača pod utjecajem alkohola, pozivaju se svi koji će se uputiti u vinograde na proslave „Vincekova“ da nakon završetka proslava ne sudjeluju u prometu pod utjecajem alkohola, nego da si osiguraju smještaj ili prijevoz od strane osobe koja smije upravljati motornim vozilom.
Ujedno se svi sudionici u prometu upućuju na povećani oprez i poštivanje prometnih propisa u cilju smanjenja događanja prometnih nesreća, posebno onih s najtežim posljedicama.

                                                             Policijska uprava virovitičko-podravska

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button