Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
NASLOVNICAŽUPANIJA

Pogledajte kako će izgledati unutrašnjost soba u Studentskom domu u Virovitici na kojem se finiširaju radovi, a studenti će u njemu živjeti od ove jeseni

U Studentskom domu u Virovitici „vrije kao u košnici“. Finiširaju se radovi kako bi od ove jeseni studenti Visoke škole u Virovitici uselili u nove, moderno uređene sobe. Zavirili smo u unutrašnjost ovog objekta u kojem se u prizemlju postavlja namještaj… Novi studentski dom imat će 108 ležajeva i površinu od 2.300 četvornih metara. Ukupna vrijednost projekta je 19.373.876,98 kuna, a iznos EU potpore je 18.524.301,88 kuna. Studentski dom realizirat će se zahvaljujući suradnji i angažmanu Visoke škole Virovitica, Razvojne agencije VIDRA i Virovitičko-podravske županije. Inače, prošle godine u ljeto, radove na Studentskom domu u Virovitici otvorio je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić. (www.vpz.hr)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button