DOGAĐANJANASLOVNICA

Počinje „Izgradnja parkirališta kod Doma zdravlja u Slatini“

Danas su u Gradskoj upravi Grada Slatine gradonačelnik Denis Ostrošić i direktor tvrtke Slatina kom d.o.o. Sanjin Hmelik potpisali Ugovor o izvođenju radova na „Izgradnji parkirališta kod Doma zdravlja u Slatini“.
Ukupna vrijednost radova iznosi 623.438,00 kuna s PDV-om.

Riječ je o projektu koji je sufinanciran sredstvima Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine u iznosu od 100.000,00 kuna.
Cilj projekta je izgradnja parkirališta za 34 osobna vozila, a istim će se riješiti problem nedostatka parkirališnih mjesta u tom području grada budući da postojeće parkiralište u blizini ne zadovoljava potrebe.
Projektom će se također pomoći ugroženim skupinama građana koji zbog svojih zdravstvenih tegoba svakodnevno dolaze u Dom zdravlja Slatina i Hitnu medicinsku pomoć Grada Slatine, kako bi imali adekvatan parking jer je na postojećem teško pronaći slobodno parkirno mjesto zbog neposredne blizine Dječjeg vrtića Zeko i poslovnice Hrvatske pošte čiji korisnici isto tako koriste parkiralište.

Nakon službenog potpisivanja spomenutog Ugovora s izvođačem radova gradonačelnik Ostrošić potpisao je i Ugovor o obavljanju stručnog nadzora nad izvođenjem radova s vlasnikom Ureda ovlaštenog inženjera građevinarstva Željkom Šaponjom.

Ujedno je obavljeno i uvođenje u posao te su predstavnik izvođača radova tvrtke Slatina kom d.o.o. Darko Lukačević i nadzorni inženjer Željko Šaponja u pratnji predstavnika Grada Slatine, Vjekoslava Hessa, voditelja Odsjeka za komunalni sustav i Brune Kufnera, višeg stručnog suradnika za komunalnu infrastrukturu, obišli teren te dogovorili terminski plan izvođenja radova.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button