DOGAĐANJANASLOVNICA

Počeo Supertalent: Slatinčanin Leon Žilavi – Magic Leon dobio prvi zlatni gumb u 9. sezoni

U sinoćnjoj prvoj emisiji nove, 9. sezone Supertalent showa Slatinčanin Leon Žilavi dobio je zlatni gumb i direktan ulaz u polufinale ove odlično gledane zabavne emisije Nove TV.

Iako je odličan nastup Magic Leona oduševio i publiku i žiri, zlatni gumb pritisnuo je legendarni voditeljski dvojac, Frano Ridjan i Igor Mešin.
Tako je mađioničar Magic Leon prvi kandidat devete sezone Supertalenta koji je dobio zlatni gumb.

Njegov trik sa solju i bijelom maramicom (Bjelkom) koja je plesala sama u ritmu, lebdeći u zraku i u zatvorenoj staklenoj posudi, oduševio je doslovce sve u studiju, ali i pred malim ekranima.

U najavi svog nastupa Leon je rekao kako dolazi iz Slatine te je već sa sedam godina znao da želi postati mađioničar.

– Neke rekvizite sam izrađivao sam, neke uz pomoć tate koji mi je uz mamu najveća podrška. Roditelji su me podržavali u svemu a to čine još i danas i hvala im na tome, – rekao je Leon, te dodao kako mu je velika potpora i supruga Monika te da bi svatko trebao pronaći svoju Moniku.

– Upravo zato imam mogućnost raditi ono što želim i volim, a najveća nagrada u tom poslu su osmijeh i reakcija ljudi, koliko energije ja odašiljem, oni meni vraćaju, kao da se dogodi neka čarolija. To je jedan od najljepših poslova koje si čovjek može zamisliti, – rekao je Leon vidno uzbuđen što ponovno staje na pozornicu Supertalenta.

Naime, Leon je prije 11 godina imao nastup u Supertalentu, no kako je istaknuo to mu je iskustvo ostavilo gorak okus u ustima.

– Samouk sam i vjerovao sam da sam izvrstan mađioničar, no nije to bilo moje vrijeme, ali znao sam da će doći pravi trenutak za to. I evo čini se da je ipak došao, te da bi nakon 20 godina otkako se bavim mađioničarstvom to moglo biti to, – rekao je Leon.

Dobio zlatni gumb od voditelja

Iako su voditelji prije njegovog nastupa najavili da ih je strah žirija koji nemaju baš simpatije prema mađioničarima budući da njihovi nastupi unatoč trikovima znaju biti dosadni, ovoga puta nisu krili svoje oduševljenje te su svi redom iznijeli odlične komentare.

– Bio sam skeptičan na početku, nisam znao što očekivati, ali mene ste oduševili, – poručio mu je Fabijan.

Martinu je oduševila njegova mladost i šarm.
– Trikovi su ti vrh svemira. Želim te ponovno vidjeti, – pohvalila ga je.

Davor je pohvalio „čagicu“ tijekom nastupa, osobito “Bjelke“, a ni Maja nije krila oduševljenje iako se malo naljutila jer je Leon želio čuti Martinin komentar prije njezinog.

Kada su se Igor i Frane sjurili na pozornicu tražeći antene i žice kako bi se uvjerili na koji je način izveo trik, Leon se malo zabrinuo, no tada je nastala prava euforija koja ga je doslovno bacila na koljena.
Ovaj voditeljski par izveo je zapravo svoj trik kako bi Leonu dali zlatni gumb.

U tom je trenutku uz Leona simpatije žirija pobrala i njegova supruga Monika koja mu se praktično uklizavanjem na koljenima bacila u zagrljaj kako bi mu čestitala.
(mf, rt/Foto: Robert Turkalj – Nova TV, televizijski prijenos)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button