DOGAĐANJANASLOVNICA

Počele konstituirajuće sjednice vijeća mjesnih odbora na području grada Slatine

Nakon nedavno održanih izbora za članove Vijeća mjesnih odbora na području grada Slatine jučer su na saziv zamjenika gradonačelnika Grada Slatine Ilije Nikolića u maloj vijećnici slatinske Gradske uprave održane prve četiri konstituirajuće sjednice i to za slatinske mjesne odbore „Braća Radić“, „Potočani“, „Kralj Zvonimir“ i „Vladimir Nazor“.

Uz dogradonačelnika Nikolića istima su nazočili i članovi Gradskog izbornog povjerenstva Grada Slatine predvođeni predsjednikom Marijom Poljakom, a koji su se pobrinuli za provedbu tajnog glasovanja kako bi svaki pojedini odbor izabrao predsjednika i potpredsjednika svog mjesnog odbora.
Isto tako novoizabranom vodstvu tih istih mjesnih odbora dali su određene smjernice kako bi im olakšali daljnji rad, dok je dogradonačelnik Nikolić uz čestitke izrazio potporu Grada njihovom radu te nadu uspješne suradnje za vrijeme trajanja četverogodišnjeg mandata na dobrobit svih građana.   

U Mjesnom odboru Braća Radić dužnost predsjednika obnašat će Dominik Bot, a potpredsjednika Milan Prša.
MO Potočani predvodit će Elvis Mališ, dok je potpredsjednik Mile Pereković. Predsjednik MO Kralj Zvonimir je Danijel Kireta, a potpredsjednik Denis Pavlinić, dok je za predsjednicu MO Vladimir Nazor izabrana Stojanka Varju, a za potpredsjednicu Božica Šantak.

Kako smo doznali do kraja mjeseca ožujka trebale bi biti održane konstituirajuće sjednice i u ostalim mjesnim odborima nakon čega će se doznati svi izabrani predsjednici, njihovi zamjenici i ostali članovi u svakom od mjesnih odbora na slatinskom području.
(mf/Foto: Mihaela Feldi, Grad Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button