DOGAĐANJANASLOVNICAŽUPANIJA

Pobjednik Supertalenta Nove TV, Magic Leon, očarao je publiku Viroexpa, a na pozornici su mu pomagala četiri malena pomoćnika

Bjelka, čudesni štapovi, nestajuća svilena maramica, čarobni novčići koji se stvaraju niotkud – sve to i puno više bili su dijelovi nastupa Magic Leona, pobjednika Supertalenta, , koji je u nedjelju, na 26. Viroexpu očarao publiku.

Stotine mališana u pratnji roditelja, baka i djedova došlo je vidjeti nastup i oduševljeno pljeskalo s poznatim mađioničarem koji ih je toplinom, vedrinom i simpatičnim pristupom osvojio “na prvu”. Za svoje točke izabrao je i četiri mala pomoćnika iz publike.

Adrian mu je pomogao s čarobnim štapovima koji su se iznenada “kvarili” i nisu slušali, Lana je otkrivala praznu kanticu i novčiće koji su se čudesno niotkud stvarali, Hrvoje mu je pomogao s ljubičastom svilenom maramicom koja je nestala i misteriozno se pojavila u njegovoj maloj tenisici, dok je s Minjom na pozornici, uz pomoć cijele publike, Leon probudio poznatu zvijezdu – maramicu Bjelku.

Nastup praćen smijehom, pljeskom i interakcijom s gledateljima publika je ocijenila odličnim.

  • Najviše su mi se svidjeli štapovi koji nisu slušali – rekla je Laura, dok je Matej komentirao kako mu je bilo fora vidjeti kako je djevojčica s nevidljivim pištoljem upucala Bjelku, pa su je opet svi oživjeli.
  • Još bolje nego na televiziji! Magic Leon je opušteniji, sjajan s djecom, pa smo u svakoj minuti uživali i mi odrasli s njima – komentirali su roditelji Jasminka i Petar koji su doveli svoje troje mališana na nastup.

Publikom je bio i više nego zadovoljan i sam Magic Leon, odnosno, Leon Žilavi iz Slatine, koji nam je odao kako malu tremu ima isključivo pred početak, no čim stane na pozornicu, straha nestaje.

  • Svaki nastup je priča na sebe, baš kao i svaka publika pred kojom nastupam, doza treme je uvijek prisutna, vezano uz ona pitanja: što može poći po krivu, hoće li sve proći u redu – kaže uvijek nasmiješeni Leon, koji ističe kako je nastupom na Viroexpu jako zadovoljan.

Hvali publiku koja ga je pratila u instrukcijama, mališanima koji su mu pomagali kao asistenti i kaže kako bi uskoro volio nastupiti i u Virovitici.

  • Razmišljamo o Kazalištu, možda već i ove godine. Nastupi su mi u narednih dva mjeseca već rezervirani, no postoji mogućnost da Viroviticu opet posjetim ove jeseni ili zime. Hvala divnoj publici – poručio je Magic Leon nakon nastupa.

Koliko se svidio malim gledateljima, svjedoči činjenica da je nakon polusatnog nastupa gotovo isto toliko vremena stajao na pozornici i strpljivo pozirao ispred objektiva fotoaparata sa svima koji su se željeli danas s njim fotografirati.
(www.vpz.hr, www.icv.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button