DOGAĐANJANASLOVNICA

Pobjednik devete sezone Supertalenta je Slatinčanin Magic Leon!

Nakon osam audicijskih emisija, četiri polufinala te mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo imali prilike upoznati, u spektakularnoj završnici devete sezone Supertalenta publika je odučila – pobjednik je Magic Leon.

 

Konkurencija je bila neumoljiva, a dvanaest najboljih, najatraktivnijih i najzabavnijih kandidata koji su prema glasovima gledatelja i žirija zauzeli svoja mjesta u finalu spremno su pokazali svoj talent u finalnom izdanju showa. Svojim posljednjim nastupom na velikoj pozornici najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj kandidati su dali sve od sebe, a finalna odluka bila je na gledateljima. Najviše glasova osvojio je Magic Leon i tako postao pobjednik devete sezone Supertalenta i doma odnio vrijednu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna.

Na pozornicu je došla podrška! Magic Leon donio je rasplet svoje Supertalent priče!

Nakon 11 godina ove je godine iluzionist i mađioničar Magic Leon ponovno stao pred žiri. Audicija mu je bila nestvarna, a bilo je i malo treme no ishod je bio više nego dobar. Prošao je do polufinala izravno zahvaljujući voditeljskom zlatnom gumbu. I u polufinalu ga je pratila vjerna pomoćnica Bjelka, a za finale je najavio rasplet mađioničarske priče koja je započela još na audiciji.

Ponovno se udružio sa svojom vjernom pomoćnicom Bjelkom i novom pomoćnicom, kako su je voditelji nazvali, Crnkom. Nadaju se samo da Bjelka neće biti ljubomorna. Odlazak u finale, istaknuo je Leon, promijenio mu je život. 

“Htio bih reći jednu stvar a to je da je tvoj odnos s Bjelkom bio dosta složen i vatren, ali nisam znao da se to može preslikati na pravi život i tvoju partnericu. Svaka ti čast da si našao partnericu koja pristaje na ovakve vratolomije. Zaista od prvog nastupa do sada svaki put si donio nešto novo i uvjerio nas da je tvoj talent nešto posebno”, potpuno oduševljen je bio Fabijan. 

Iluzionist Magic Leon, pravim imenom Leon Žilavi, kojem je najveća podrška njegova supruga Monika, rođeni je Slatinčanin, a uz roditelje Snježanu i Orlanda koji su prvi prepoznali njegov talent otkrili su ga i voditelji Igor Mešin i Frano Ridjan te mu stisnuli zlatni gumb. Osim njih i žiri Leon je svojom finalnom točkom oduševio cijelu Hrvatsku i tako postao pobjednik devete sezone Supertalenta. Čestitamo!

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button