DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICAUDRUGE

Plesna noć na Javorici

Jučer 12. 8. (subota) u večernjim satima na idealnoj lokaciji našeg jezera Javorica održan je sada već tradicionalni DJ NIGHT party u organizaciji Udruge mladih Krik. DJ palicu su izmjenjivali Danilo Cimbaljević umjetničkog imena Danny Low i Berislav Podnar poznatiji kao Mali Stric. 

Prostranom livadom ispod brane akumulacije širio se ritam housea, tech housea, techna i melodic techna privukavši velik broj posjetitelja iz Slatine, ali i okolnih mjesta koji su se opustili u ležernoj atmosferi uživajući u dobroj glazbi, igri boja izuzetno dobre rasvjete i umjetnog dima koji je dodatno začinio ovaj event. Neki su se uz dobar ritam rasplesali, a neki su ponijeli prostirke i ugodno se smjestili na livadi uživajući u zvjezdanom nebu na kojem su u određenim trenucima svjetlucale suze svetog Lovre. Tim je ugođaj bio još potpuniji. 

U kratkom razgovoru sa posjetiteljima doznali smo da su neki jedva čekali ovakav event te su izrazili želju da bi ih trebalo biti više jer i ta vrsta glazbe ima svoje poklonike.

Moramo istaknuti i dobru organizaciju Udruge mladih Krik čiji su se članovi pobrinuli da realiziraju ovaj događaj i da se posjetitelji ugodno osjećaju. Ovaj event im je svojevrsna uvertira za nadolazeći Loud Fest koji će se održati početkom rujna ove godine i koji će biti ujedno obilježavanje 20 godina postojanja ove udruge. 

Lijepo vrijeme, odlična lokacija i još bolja organizacija rezultirali su da party potraje do ranih jutarnjih sati.

Što reći, nego – samo naprijed Krikovci!

Ratka Turk

Foto: Barbara Jukić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button