DOGAĐANJANASLOVNICA

Petorica vatrogasaca Vatrogasne zajednice VPŽ sudjelovalo na trodnevnoj edukaciji u Karlovcu „Spašavanje u prometu 2021“

Ivan Gribl iz Javne vatrogasne postrojbe Slatina, Robert Teskera iz Vatrogasne zajednice općine Lukač, Mirko Solar iz Vatrogasne zajednice općine Suhopolje, Saša Pejanović iz DVD-a Voćin i Siniša Ileš iz DVD-a Čačinci, vatrogasci su koji su predstavljali Vatrogasnu zajednicu Virovitičko-podravske županije na radionici koju je organizirala Vatrogasna zajednica Karlovačke županije.
Na radionici održanoj ovoga vikenda polaznici su prošli teorijski i praktični dio primjene različitih tehnika i taktika pri spašavanju i intervencijama u prometu.

Ovu radionicu je organizirala Udruga profesionalnih vatrogasaca Republike Hrvatske, a izvršni organizatori bili su: Vatrogasna zajednica Karlovačke županije, Javna vatrogasna postrojba grada Karlovca, Javna vatrogasna postrojba grada Varaždina, Javna vatrogasna postrojba grada Rijeke i Gasilska brigada Ljubljana.
Ukupni trening i edukacija održani su na prostoru Skladišno-obučnog kompleksa Karlovac, a vatrogasci će nakon provedene edukacije prenijeti naučene taktike i znanja kolegama u svojim postrojbama.
(mf/Izvor: www.vz-vpz.hr)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button