CORONAVIRUS INFONASLOVNICA

Peti dan zaredom VPŽ nema novo zaraženih osoba od korona virusa

Dragi naši stanovnici s područja Virovitičko-podravske županije. Hvala vam jer poštujete epidemiološke i sigurnosne upute, jer se držite socijalnog kontakta jer “ostajete doma”.

Zahvaljujući vama i svima onima koji skrbe i brinu za naše zdravlje, zdravstvenim djelatnicima, policajcima, vatrogascima, članovima stožera civilne zaštite, HGSS-a, volonterima Crvenog križa, znanima i neznanima, peti dan zaredom, Virovitičko-podravska županija nema novo zaraženih osoba od korona virusa.

Do sada je s područja Virovitičko-podravske županije, od početka pojave korona virusa, na analizu poslano 77 uzoraka. Njih 75 je bilo negativno. Prema informaciji iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije, i nadalje na našem području ima dvoje oboljelih od bolesti COVID 19.

Dvoje oboljelih supružnika, koji se i nadalje nalaze u kućnoj samoizolaciji, više nema niti simptome korona virusa, čak niti povišenu tjelesnu temperaturu… Poštujte epidemiološke i sigurnosne upute, budite strpljivi, savjesni i odgovorni. (mk, vpz.hr)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button