NASLOVNICAPOLITIKA

Pavo Tutenov i dalje na čelu HSP-a u Slatini

Jučer, 08. studenog u Slatini je održan izborni Zbor Hrvatske stranke prava Gradske podružnice Slatina gdje su članovi iste ponovno dali svoje povjerenje Pavi Tutenovu koji je tako ostao na čelu slatinske Podružnice Hrvatske stranke prava.

Za dopredsjednike su izabrani Goran Draksler i Dragan Kokoška, tajnik je Zdravko Kodrić, a rizničarka Mara Fiket.

U Izvršni odbor imenovani su Ivan Medved, Zoran Rabić, Martin Bišćan i Stjepan Vresk, dok Nadzorni odbor čine Ozren Rastija, Nikolina Raič i Mijo Grgić.

Zahvalivši se svim članovima na ponovnom izboru za predsjednika Gradske podružnice HSP-a Slatina, Pavo Tutenov je istaknuo kako će i nadalje zadaću predsjednika Gradske podružnice obavljati časno i savjesno te biti prvi među jednakima.

– Žao mi je što građani Slatine na prošlim Lokalnim izborima nisu prepoznali i „nagradili“ rad HSP-a Slatina čime bi nam omogućili djelovanje u Gradskom vijeću Grada Slatine gdje bi zasigurno bili „glas naroda“, – istaknuo je Tutenov.   

Izabranom rukovodstvu slatinske Podružnice HSP-a čestitke su uputili,  predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš te predsjednik Općinske organizacije HSP-a Nova Bukovica Franjo Kraljik koji su u svojim pozdravnim govorima naglasili da će i nadalje biti velika podrška Gradskoj podružnice HSP-a Slatina u daljnjem radu i provođenju raznih aktivnosti među kojima su svakako sportske aktivnosti ponajprije predsjednika Pave Tutenova i dopredsjednika Gorana Drakslera koji na taj način  promiču vrijednosti Domovinskog rata diljem Republike Hrvatske, te su ujedno promotori, kako grada Slatine tako i Virovitičko-podravske županije, ali i same Gradske podružnice HSP-a Slatina.

– Gradska podružnica HSP-a Slatina nastavit će svoj rad utabanim stazama pravaštva vjerujući i nadajući se da će na predstojećim Izborima za Vijeća mjesnih odbora grada Slatine, građani Slatine i prigradskih naselja prepoznati i svojim glasom iskazati povjerenje slatinskom HSP-u, – zaključio je Tutenov.
(mf/Izvor: Gradska podružnica HSP-a Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button