NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Patricija Karaman sudjelovala na tečaju „Creative Methods in Special Needs Education“ u Barceloni

Edukacijska rehabilitatorica Patricija Karaman, sudjelovala je na tečaju „Creative Methods in Special Needs Education“ koji je održan od 3. do 9. veljače u španjolskoj Barceloni.

Ovaj tečaj bio je namijenjen nastavnicima i školskom osoblju od predškolske razine do osnovnog, srednjeg, stručnog obrazovanja i obrazovanja odraslih osoba, ali i svima onima koji su zainteresirani za integraciju i uključivanje te korištenje kreativnih, umjetničkih i na igrama utemeljenih metoda u radu i obrazovanju djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Okosnica tečaja „Creative Methods in Special Needs Education“ su društvene, umjetničke i kroz igru utemeljene aktivnosti koje poboljšavaju razvoj čimbenika podrške, npr.: projektni rad, igre uloga, simulacija,  primjeri dobre prakse, promišljanja i evaluacije.

Tečaj je organiziran u okviru projekta „Kids from the future“ kojega financijski podržava Agencija za mobilnost i programe Europske Unije, a koji se provodi u Osnovnoj školi Eugena Kumičića, Slatina od 1. srpnja 2018. godine i trajat će ukupno 14 mjeseci.

Više o samom tečaju, ali i o drugim aktivnostima spomenutog projekta, možete pratiti putem web stranice škole i projekta, facebook stranice projekta te na Ewinning portalu.
(mf/Izvor: OŠ Eugena Kumičića)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button