DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Ozren Rastija novi je predsjednik Udruge hrvatskih dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Slatina

Svoju godišnju izvještajnu skupštinu, koja je bila i izborna, jučer (nedjelja) je održala Udruga hrvatskih dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Slatina.
 
Nakon intoniranja hrvatske himne i odavanja počasti svim poginulim hrvatskim braniteljima minutom tišine, podneseno je izvješće o radu i financijsko izvješće. 
 
Dosadašnji predsjednik Ivan Selenić informirao je nazočne da više ne može obnašati tu dužnost iz privatnih i zdravstvenih razloga te je podnio ostavku, nakon čeka su članovi iznijeli prijedloge za novo vodstvo udruge. 
 
Tako je ja novog predsjednik izabran Ozren Rastija, potpredsjednici su Goran Koštić i Marijan Potočki. Nadzorni odbor udruge čine Željko Tušek (predsjednik), Rafael Mataija i Zdenko Zdelar (članovi), u Sud časti ušli su Zvonko Hufnagel, Stevo Laić i Dragan Kovačić, a likvidator je Marijan Potočki. Središnji odbor udruge čine Tomislav Girsak, Željko Boronjek, Damir Culej, Darko Vujić, Mirko Horvat, Željko Geng, Jadranko Tušek i Mario Ivezaj.  
 
Što se tiče plana rada i financijskog plana, na skupštini je novo vodstvo udruge istaknulo da će to rješavati u hodu, kao i neke druge probleme i “repove” koji su ostali od ranije.
(nm/adf; Foto: D. Fišli)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot