DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Ozren Rastija novi je predsjednik Udruge hrvatskih dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Slatina

Svoju godišnju izvještajnu skupštinu, koja je bila i izborna, jučer (nedjelja) je održala Udruga hrvatskih dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Slatina.
 
Nakon intoniranja hrvatske himne i odavanja počasti svim poginulim hrvatskim braniteljima minutom tišine, podneseno je izvješće o radu i financijsko izvješće. 
 
Dosadašnji predsjednik Ivan Selenić informirao je nazočne da više ne može obnašati tu dužnost iz privatnih i zdravstvenih razloga te je podnio ostavku, nakon čeka su članovi iznijeli prijedloge za novo vodstvo udruge. 
 
Tako je ja novog predsjednik izabran Ozren Rastija, potpredsjednici su Goran Koštić i Marijan Potočki. Nadzorni odbor udruge čine Željko Tušek (predsjednik), Rafael Mataija i Zdenko Zdelar (članovi), u Sud časti ušli su Zvonko Hufnagel, Stevo Laić i Dragan Kovačić, a likvidator je Marijan Potočki. Središnji odbor udruge čine Tomislav Girsak, Željko Boronjek, Damir Culej, Darko Vujić, Mirko Horvat, Željko Geng, Jadranko Tušek i Mario Ivezaj.  
 
Što se tiče plana rada i financijskog plana, na skupštini je novo vodstvo udruge istaknulo da će to rješavati u hodu, kao i neke druge probleme i “repove” koji su ostali od ranije.
(nm/adf; Foto: D. Fišli)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button