Home / NAJAVE DOGAĐANJA / Ovoga vikenda Goran Draksler u utrci na 24 sata u svojoj Slatini

Ovoga vikenda Goran Draksler u utrci na 24 sata u svojoj Slatini

Goran Draksler, slatinski ultramaratonac i član udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije „Glasnici istine“ trebao je 23. svibnja ove godine sudjelovati u utrci na 24 sata u Slavonskom Brodu.
Situacija uzrokovana pandemijom COVID-19 koja je zadesila cijeli svijet, pa i Lijepu našu, onemogućila je vrijedne organizatore iz Ultramaraton kluba Mazator iz Slavonskog Broda da u potpunosti organiziraju i provedu ovaj događaj.
Naime, jedini natjecatelj utrke na 24 sata na atletskoj stazi uz podršku tehničkog osoblja biti će ultramaratonac Marko Bičanić član Mazatora.

Draksler je do sada 6 puta istrčao utrku od 100 km, a među njegovim brojnim uspjesima ističe se i sudjelovanje na Prvenstvu Hrvatske, kao i na Svjetskom prvenstvu.

Goran Draksler koji je veliki dio svojih  priprema posvetio ovoj utrci kako bi podignuo ljestvicu svoje izdržljivosti odlučio je u subotu 23. svibnja u 8 sati na pomoćnom igralištu NK Slatine započeti svoju utrku na 24 sata.

Goranu će u ovom pothvatu velika podrška biti njegovi „Glasnici istine“ kao i maratonke i maratonci iz ostalih klubova koji će uz njega naizmjenično trčati kako bi mu pomogli da ostvari svoj cilj, odnosno istrčati preko 165 km do nedjelje u 8 sati.

U Goranovim mislima biti će i njegov prijatelj Marko Bičanić te mu na ovaj način dati punu podršku sa željom za što boljim rezultatom.
Svi koji žele pratiti Goranove kilometre tijekom dana i noći kroz 24 sata moći će to putem Facebook kreiranog događaja.
(mf,pt/Foto: „Glasnici istine“)

x

Check Also

Udruga Vretenac počela s provedbom projekta „Škola, mačji kašalj II“

Početak školske godine označio je, kako je i najavljeno, početak provedbe projeka „Škola, mačji kašalj ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org