NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Ovoga ljeta zaplivajte s Ribama u DV Zeko

Jedna vrlo zanimljiva i ekologijom i zdravljem prožeta pedagoška godina u Dječjem vrtiću Zeko u Slatini primakla se svom kraju.

Mališani su sa svojim odgojiteljicama putovali kroz nju uživo i virtualno i upoznali mnoge zemlje svijeta, sklopili prijateljstvo s prijateljima s Murtera, posadili drveće, cvijeće, začinsko, ljekovito i ukrasno bilje, otpratili u školu svoje prijatelje predškolce i sad, dok čekaju novu jesen i da njihove biljke narastu, preostaje im samo uploviti u ljeto.

Ovo ljeto vrtić Zeko čekaju nove avanture i brojna zanimljiva događanja ali neka to za sada ostane malo iznenađenje.

Kako ljepše i prigodnije započeti ovu ljetnu avanturu nego sa Ribama. Oni su uz svoje odgojiteljice Gordanu Janković i Maricu Bićanić ove godine bili uključeni u Eko projekt vrtića, posadili nevene i vodili brigu o njima.
Zalijevajući i njegujući nevene došli su na ideju da naprave vjetrokaze kako bi i nevenima ali i njima bilo ljepše. Zatim su osmislili pokrivalo za pješčanik i došli na ideju plaže.
U trenu su se stvorili suncobrani i ležaljke, a kako su temperature vrlo visoke, a svi znamo koliko ribe vole vodu, marljive Ribe su osmislile igre s vodom koje će ih u svakom slučaju rashladiti.

Sve su to promatrali njihovi maleni prijatelji Ježići, a s obzirom da ove dvije skupine dijele istu terasu možemo sa sigurnošću reći da će Ježići ovoga ljeta postati pravi morski ježevi.

Na ovu se prekrasnu plažu putuje maštom, ali i vlakom ili brodom koji krase prostor ispred njihove sobe.

– Draga djeco uživajte u ljetu, odmorite se, putujete, iskoristite svaki slobodan tren i budite sa svojim obiteljima, stvarajte uspomene jer jednog dana one najviše vrijede, najljepše vrijeme je vrijeme koje dijete provodi sa svojom obitelji, a za sve one dane kada radite ovdje je uvijek za vas vaš vrtić Zeko, – poručila je zamjenica ravnateljice Tamara Dorić.
(mf/Izvor: DV Zeko)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button