DOGAĐANJANASLOVNICASPORTUDRUGE

Ove godine šesti Popišanac Trail i Canicross

Prvi vikend u rujnu u Slatini je već tradicionalno rezerviran za održavanje na daleko poznatog sportsko-zabavnog događaja Popišanac Trail i Canicrossa, ove godine 6.-og po redu!

Ove godine, utrka će se održati u subotu, 4. rujna, na tri različite staze: Velikom, Malom i Canicross Popišancu. Sukladno nazivima, takve su i dužine: 25, 12 i 7 km. Sve sami šumski putevi, uzbrdice, nizbrdice, puno lijepih vidika i zelenila.

Ovo je poziv svim trkačima, bez obzira na iskustvo, staž ili godine. Staze će biti u potpunosti obilježene, a usput ćete se moći i okrijepiti.

Prijave za Popišanac, inače 5. kolo Slavonsko-baranjske trail lige, otvorene su do 22. kolovoza. Izvršite li prijavu do ovog datuma, ona će uključiti i izvrstan startni paket sa službenom majicom utrke i drugim iznenađenjima. Svim sudionicima osiguran je obrok i uvijek dobar “after” u cilju. 

Prijaviti se možete putem ovog linka: https://racesmanager.com/Events/Details/104, a više o samoj utrci saznajte ovdje: https://www.facebook.com/events/321940496078225/?ref=newsfeed.

Veselimo se vašem dolasku i još jednom sportskom druženju u Slatini i njezinoj okolici!

Popišanac Trail i Canicross 2021. organizira Udruga MOTIV uz podršku Grada Slatine i Turističke zajednice Grada Slatine

Udruga MOTIV

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button